Συντελεστες

Η ομάδα του Supercult.gr αποτελείται από τα ιδρυτικά μέλη, καθένα με μακρά πορεία στο χώρο του cult – trash και τους εξωτερικούς συνεργάτες που είναι τα μάτια και τα αυτιά του σάιτ στον κόσμο. Μάτια και αυτιά που πέφτουν κυρίως στον ελληνικό χώρο αλλά δεν παραλείπουμε να τιμούμε και να προβάλουμε προσπάθειες από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια σελίδα που θα συγκεντρώσει τον αφρό της παγκόμιας υποκουλτούρας και θα βοηθήσει να διαδοθεί σε όλους τους λάτρεις του.

Γιαυτό οι προτάσεις και ιδέες σας είναι καλοδεχούμενες στο supercultgr@yahoo.gr

Λίγα λόγια για τα μέλη του Supercult.gr

MasterCult: Δημιουργός της σελίδας και αγνός λάτρης όλων των κατηγοριών που θα βρείτε σε αυτήν. Επηρρεασμένος από δασκάλους του είδους σε όλον τον κόσμο, ο MasterCult καταπιάνεται με μία ευρεία γκάμα cult θεμάτων. Ιδιαίτερη πάντως προτίμηση δείχνει στον ξένο κινηματογράφο, χωρών όπως οι Φιλιππίνες και η Τουρκία καθώς και σε παραστάσεις από την Ελληνική επαρχία. Με μια ευρεία γκάμα τραυματικών εμπειριών να τον καθοδηγούν στην αναζήτηση του κατάφερε σύντομα να ξεχωρίσει για την πολυεπίπεδη εξάρτηση του από παντός φύσεως παραγωγές κακής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Τζένη και Μαριάννα Π. Γνωστές και ως τα “Καλουτάκια του Supercult”, οι αδερφές Τζένη και Μαριάννα Π. διακρίνονται για την έντονη ταξιδιωτική τους δραστηριότητα, ιδιαίτερα τη διετία 2013-15. Μετά τα πρώτα τους δειλά βήματα σαν εξωτερικές συνεργάτιδες του Supercult, οι αδερφές από την Κρήτη ανέβασαν στροφές και σύντομα πρωταγωνίστησαν στην προσπάθεια του σάιτ να αναρριχηθεί στην κορυφή του παγκόσμιου καλτ στερεώματος. Τα πεδία ενδιαφέροντος για τη Τζένη και τη Μαριάννα ποικίλουν….μπορούν να καλύψουν με την ίδια άνεση τοπικά πανηγύρια και γιορτές, γάμους και λοιπά κοινωνικά δρώμενα, όπως επίσης και μια πολύχρωμη ποικιλία θεμάτων από όλον τον κόσμο (βλ. Ώρα Προσευχής – Χαλί Ιμάμης 2σε1).

Γ.Μ: Αδυνατώντας να διαλέξουμε παρατσούκλι, δεδομένης της κλίσης της σε όλες σχεδόν τις υποκατηγορίες του cult, η συνεργάτιδα Γ.Μ. προτίμησε την απλότητα των αρχικών του ονόματος της. Ένα όνομα που στους κύκλους του supercult.gr έχει συνδέθει με το άγρυπνο μάτι που πιάνει και την παραμικρή λεπτομέρια. Λάτρης του καινούργιου και του αποκλειστικού, η Γ.Μ. δε χάνει ευκαιρία να περιπλανηθεί (κυρίως) σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια ενώ δε διστάζει να κοιτάξει τη βιτρίνα κάθε καταστήματος για να βρει αυτό το κάτι που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά του αναγνώστη του supercult. Με διαφορά η πιο παραγωγική συνεργάτιδα του σάιτ κατά τα έτη 2015-16 έχει συνδέσει το όνομα της με το μύθο πως “…δεν πάει η Γ.Μ. στο cult και στην τρέλλα, αλλά η τρέλλα και το cult πάνε σε αυτήν”. Μια βόλτα στα ρεπορτάζ της μάλλον το επιβεβαιώνουν.

Cult-i: Λάτρης της κουλτούρας και της υποκουλτούρας ξεκίνησε από μικρή ηλικία να εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για τους μικρούς ήρωες του κάλτ τραγουδιού και του κινηματογράφου.Με το πέρασμα των χρόνων και την εξέλιξη της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, ήρθαν σαν θεία δώρα οι εκπομπές ριάλιτι, στις οποίες και εντρύφισε και συνεχίζει να εντρυφεί μέχρι και σήμερα. Η καρμική γνωριμία της με τους βασικούς συντελεστές της ιστοσελίδας τούτης απλά την απογείωσε και η άνοδος είναι έκτοτε συνεχής! Στόχος της είναι να μάθει όσα περισσότερα μπορεί από το μέγα διδάσκαλο της, τον Mastercult, και να μεταναστεύσει στην Γηραιά Αλβιώνα, ενώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα κομμάτια του καλτ παζλ. Όπως επίσης και να βιώσει στην ολοκληρία του αυτό το κίνημα που ανάλογο του είναι μόνο εκείνο του Παρισίου των αρχών του περασμένου αιώνα.

Elena S. : Η γνωστή και με το πλήρες όνομά της ως “φίλη του σάιτ Elena S.” κέρδισε με το σπαθί της μια θέση στη λεωφόρο των αστέρων του supercult.gr. Με συνεχή προσήλωση στα ιδανικά του σάιτ και με ένα φωτογραφικό φακό (του κινητού της για να είμαστε πιο ακριβείς) πάντα έτοιμο για δράση, η Ελένα έχει εμπλουτίσει τα φωτορεπορτάζ του supercult με ντοκουμέντα μοναδικής κομψότητας. Το άρθρο της Sex Shop Syros κέρδισε το κοινό και απέσπασε πολύ θετικές κριτικές. Είναι ο πρώτος εξωτερικός συνεργάτης του σάιτ με το δικό του κείμενο στη σελίδα των συντελεστών του supercult. H Elena S. διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο αλλά έχει αναπτύξει έντονη ταξιδιωτική δράση που της επιτρέπουν να εμπλουτίζει συνεχώς το portfolio της με νέες εμπειρίες.

BetCult: Τύπος ευχάριστος, όχι πολύ απαιτητικός, με ωροσκόπο στη παρθένο αναζητά παρέα. Μόνο Cult προτάσεις.
Ενδιαφέροντα: πίστα, πανηγύρι, στοίχημα, κουμάρι
Θα τον βρείτε: σε αυλή δημοτικού σχολείου, στην πλατεία του χωριού, στις 3 Γέφυρες, στην Αθηνών – Λαμίας, στο Παλατάκι Χαϊδαρίου
Αγαπημένοι Καλλιτέχνες: Λούλα Παππά, Γιάννης Κατσίγιαννης, Χαρά Βέρρα, Κώστας Σαφέτης, Λευτέρης Ζέρβας, Μάριος Blackman
Αγαπημένοι Προορισμοί: Κάτω Καρβέλι Μεσσηνίας, Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, Μορφοβούνι Καρδίτσας, Κάτω Παναγιά Ηλείας
Αγαπημένοι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί: Λάκκα Σούλι Radio, Πάνος Γεραμάνης, Digital Radio, Ξενύχτης FM

Ilicoj: Ταπεινός αρωγός της προσπάθειας που εχει ξεκινήσει στο Supercult.gr, γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και συνεπώς δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από αυτόν το κικεώνα πολιτισμού που απέπνευσαν οι πλέον κλασσικές βιντεοταινίες αλλά και τα videoclips των άγουρων ‘90s. Θεωρεί ως κορυφαίο του είδους τον Στάθη Ψάλτη, ενώ δεν τον αφήνουν καθόλου αδιάφορο τα φιντάνια των πιο σύγχρονων φτηνών παραγωγών και reality shows. Παράλληλα ρίχνει κλεφτές ματιές στον παγκόσμιο ιστό του cult ευελπιστώντας σε μια μελλοντική διεθνή καριέρα.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*