Ώρα προσευχής….

Feb. 09, 2012 - Birmingham, England, United Kingdom - This is the incredible photo of an otter seeking guidance by praying. This once in a lifetime snap was taken by Hertfordshire based photographer Marac Andrev Kolodzinski. Marac had to wait over two hours in the freezing cold before he captured the divine moment. .(Credit Image: © Marac Kolodzinski/Caters News/ZUMAPRESS.com)

Το άγρυπνο μάτι της φανατικής αναγνώστριας του supercult, Τζενης Π. εντόπισε και μας στέλνει από τα βάθη της Ανατολίας ένα εργαλείο τομή στη ζωή του σύγχρονου προσκυνητή / προσευχομένου!

Το έξυπνο προσκυνητικό χαλί έρχεται να λύσει το αιώνια πρόβλημα του βαθιά θρησκευόμενου μουσουλμάνου που πάνω στη φούρια του ξέχασε να πάρει μαζί του το αγαπημένο του προσευχητάριον. Τίποτα λοιπόν δεν μπορεί να σας σταματήσει πλέον! Αν λατρεύετε το Ισλάμ και ξεχάσατε το κοράνι σας, με μόνο 49 λίρες Τουρκίας το Pusulali Χαλί θα δώσει τη λύση που ψάχνατε χρόνια! Με την ενσωματωμένη 2σε1 κατασκευή: Χαλί και Ιμάμης σε 1, με μια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, με τα διακριτικά του διακοσμητικά και πάνω από όλα την ποιότητα κατασκευής, το Χαλί 2σε1 σας δίνει τη δυνατότητα να προσευχηθείτε παντού, αθόρυβα και με ευλάβεια! Γιατί να είστε λοιπόν ένας κακός πιστός;

Το Αυτόματο χαλί προσευχής είναι αυτό που ψάχνει κάθε οικογένεια που προσπαθεί να γαλουχήσει σωστά τα νεώτερα μέλη της. Στο δεύτερο βίντεο, οι θεατές (και ιδιαίτερα οι κατέχοντες την Τουρκική γλώσσα) μπορούν να ενημερωθούν εις βάθος για όλα τα πλεονεκτήματα της αγοράς, να αναλύσουν προσεκτικά όλες τις χρήσεις του καθώς και να μάθουν πως να χρησιμοποιούν την πυξίδα για να έχουν το χαλί στραμμένο πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*