Οι ατάκες που σημάδεψαν δύο ολόκληρα χρόνια…

Επιτέλους! Το highlight video που έμελλε να αποτελέσει τον επικοινωνιακό κώδικα μιας ολόκληρης φουρνιάς ελλήνων μεταναστών στο Ηνωμένο Βασίλειο…

Για όλους εμάς που βαδίζουμε γύρω στα 30, η παρακάτω εικόνα είναι αναπόσπαστο μέρος της εφηβικής και φοιτητικής μας μνήμης. Κανείς μας δεν μπόρεσε να βρει το βίντεο με το τέλος της ιστορίας. Δεν υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ το κομμάτι της τελικής απόφασης. Αρκούμαστε όμως ξανά και ξανά σε αυτά τα ιστορικά 23 λεπτά ποιοτικής ελληνικής τηλεόρασης.

τελικη απόφαση

Η Σία Λιαροπούλου μας συνήθισε σε αιθίοπες, φουρνάρηδες, γουνάκια, αιθέριες υπάρξεις να εμφανίζονται με φίδια στην οθόνη και άλλα πολύ όμορφα. Αλλά ενώ όλοι θυμούνται τον Αιθίοπα με το γουνάκι και το κουλούρι, εμάς η καρδιά μας έχει μείνει στη Χριστίνα. Την ηρωιδα της Τελικής Απόφασης του Άλτερ, η οποία έμελλε να γίνει το μήλον της έριδας μεταξύ του συμπαθέστατου Κυρίου Μάη από την Άρτα, του Σαμίρ (που φαίνεται να είναι υπό την επίρροια δυνατών ηρεμιστικών και ίσως και μυοχαλαρωτικών καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής) και φυσικά του μεγάλου της Έρωτα, του Στέφανου, για χάρη του οποίου είναι διατεθειμένη να δώσει μπούλο σε όλους τους άλλους μνηστήρες.

 

τελικη απόφαση αλτερ

Εμείς δε θα μακρυγορήσουμε και θα σας αφήσουμε να δείτε και τα 23 απολαυστικά λεπτά του βίντεο που θα σας καθηλώσουν. Έως και τις μέρες μας, 10-15 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση της εκπομπής, λίγοι γνωρίζουν τι έγινε στο τέλος της εκπομπής και ποιός ήταν τελικά ο τυχερός που γλέντησε το κορμί της Χριστίνας.

Αρκετά χρόνια μετά το βίντεο, μέλος της ιδρυτικής ομάδας του Supercult σε ταξίδι περιήγησης στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό της Ηπείρου, άκουσε φήμες για την καταγωγή του κυρίου Μάη. Και πως κάποια μάτια τον είχαν δει πρόσφατα σε εκείνα τα μέρη. Σημάδι πως ο έρωτας για τη Χριστίνα δεν είχε αποτέλεσμα; Σημάδι πως έφυγε από το στούντιο άπραγος; Σημάδι πως η Χριστίνα προτίμησε τον Στέφανο; Η μήπως τον Αλί Σαμπίρ που της είχε δώσει μια φωτογραφία του αδερφού της για να τον θυμάται μιας και τα δύο αδέρφια είχαν τρομακτική ομοιότητα;

Ερωτήματα που μας απασχολούν ακόμα και τώρα, 15 χρόνια μετά τις ένδοξες εκείνες μέρες…..

11 Comments

 1. “Εχω παει με παιδαρους ιγω, μι τικνα…”

  Αναζητω τη Χριστινα για να της κανω ερωτα…οποιος ξερει που βρισκεται να με βοηθησει

 2. Όπως με ενημερώνουν απο το control, η Χριστίνα έχει αλλάξει κινητό και θα μας ενημερώσει πάραυτα…

 3. λεω και γω να δινω στις κοπελες μου φωτογραφιες του αδερφου μου αν δεν εχω δικες μου…

 4. και πότε θα κάνουμε ”εντέλειιι*”?

  *εκτέλεση (μτφ,κυριολεκτικα) της γεννετησίου πράξεως,κοινώς σεξ.

 5. ”θέλει μηχανή” *

  *άτομο εξαιρετικά ενεργό στον έρωτα.

 6. ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΚΟΥΕΛ???

 7. Ποιοί ακριβώς είναι οι Έλληνες μετανάστες στο Λονδίνο; Γιατι το κάνεις και αγούγεται λες και είμαστε λαθραίοι…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*